Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Η "επιβεβαίωση" για Κουσκουνά και οι επόμενες κινήσεις

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ και αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την άφιξη του Νίκου Κουσκουνά στα Χανιά.

«Εχουμε φέρει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ο ένας ήρθε και με τον άλλο συζητάμε και έρχεται» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού για την απόκτηση του Μουμίν και την άφιξη του Κουσκουνά.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα υπάρξει συνέχεια στη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας, κάνοντας λόγο για 1-2 κινήσεις ακόμη: «Βήμα-βήμα να κάνουμε 1-2 κινήσεις ακόμα που και το βάθος στο ρόστερ θα μας δώσουν και με την καλή τους παρουσία και την εμπειρία θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον τρόπο να ανοίξουμε κλειστές άμυνες, όπως ήταν του Ηρακλή. Θα γίνουν κινήσεις στοχευμένες και θα μας βοηθήσουν τα παιδιά που θα έρθουν, αλλά εννοείται και τα παιδιά που είναι εδώ, γιατί παίζουν σημαντικό ρόλο και αυτοί».

Είναι κάτι που από την αρχή της θητείας του είχε τονίσει, ότι δηλαδή σκοπεύει προσεκτικά η ομάδα να κάνει κάποιες προσθήκες, δηλώνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του και στο δυναμικό που έχει τώρα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη παρουσίασή του είχε προαναγγείλει 3-4 κινήσεις, πρώτης γραμμής (οι Μουμίν-Κουσκουνάς είναι δύο από αυτές) λέγοντας τα εξής: «Αυτό που βλέπω τις μέρες που είμαι εδώ και από τα δύο παιχνίδια που είδα με ικανοποιεί απόλυτα. Βλέπω μπροστά μου φιλόδοξους παίκτες, ενθουσιώδεις, πολύ καλό περιβάλλον μέσα στην ομάδα, καλά παιδιά. Τα παιδιά τα καταλαβαίνεις από τα μάτια, αντιλαμβάνεσαι τι είναι. Εμείς γρήγορα πατώντας στα πόδια μας θέλουμε τρεις-τέσσερις επιλογές πρώτης γραμμής, γιατί αυτές θα γίνουν (πρώτης γραμμής), αλλιώς δε θα γίνουν.  Δε θα γίνουν επιλογές για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές και να "ανοίξει" η ομάδα οικονομικά. Θα κοιτάξουμε τι δεν μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα, με παίκτες οι οποίοι θα έρθουν και θα βοηθήσουν άμεσα στο να γίνει γενικά μια αλλαγή και στο ψυχολογικό που γίνεται και κυρίως στο αγωνιστικό, το οποίο μπορεί να φέρει καλύτερες μέρες για την ομάδα, από τον επόμενο μήνα».

Στο κομμάτι αυτό «θα κοιτάξουμε τι δεν μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα» ενδεχομένως συγκαταλέγονται οι Μαλόνγκα, Καντιμά, που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη (ούτε) του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά και ο νεαρός Νικολούδης, που φέρετει να αποτελεί στόχο ομάδων Γ' Εθνικής.