Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Κοιτάει μπροστά, "ψάχνει" αντίδραση στα Τρίκαλα

Από την Τρίτη (06/11) ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα στρέψει την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αφού τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο ρεπό για τους παίκτες.

Κόντρα σε μια ομάδα που επίσης ξεκίνησε με πρωταγωνιστικές βλέψεις, αλλά μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια το σύνολο του Γιώργου Πετράκη "ψάχνει" αντίδραση. Η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερά της μετά το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά στη χανιώτικη ομάδα υπάρχει πίστη για αντιστροφή του κλίματος.

Η ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Σπάρτη θεωρήθηκε ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που ταλανίζεται από προβλήματα, όμως οι "Λάκωνες" έβγαλαν… το λάδι και στην Παναχαϊκή μέχρι τελικά να "λυγίσουν".

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος κόντρα σε μια ομάδα που έβαλε τις βάσεις από πέρσι με το σύνολο που δημιούργησε ο Γκώνιας και που φαίνεται φέτος να πρόσθεσε τις κατάλληλες… πινελιές ο Παπαβασιλείου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος και στο αμυντικό κομμάτι. Όμως σίγουρα και ειδικά εντός έδρας άπαντες στην ομάδα θα περίμεναν διαφορετικό αποτέλεσμα.

Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό υπάρχει πίκρα για την ήττα, αλλά όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πετράκης δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους παίκτες του, αφού έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και ό,τι μπορούσαν για το θετικό αποτέλεσμα.

Έχοντας κλείσει καλά τους χώρους ο Εργοτέλης οι "μπλε" δε "βρήκαν" πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαν κάποιες που ίσως να άλλαζαν την ιστορία του αγώνα. Όπως αυτή του Μαλόνγκα στο 24', του Αποστολόπουλου στο 59' και του Αρναρέλλη στο 77'.

Ειδικότερα στην τελευταία περίπτωση η τύχη… γύρισε την πλάτη στην ομάδα των Χανίων, αφού ο Μαζουλουξής έδιωξε στη γραμμή και σα να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό μετά έγινε το 0-2 με τη φάση που σήκωσε πολλή συζήτηση…