Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία

Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν αναζητούν δικαιολογίες για την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη, αλλά ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Κατοίκο και τον α' βοηθό Χρηστάκο, ειδικότερα για τη φάση του 0-2.

Όπως είδαν και με "γυμνό μάτι" όσοι ήταν στο γήπεδο και ειδικότερα κοντά στην πλευρά των πάγκων ο βοηθός αρχικά σηκώνει οφσάιντ στον Ροβίθη που κινείται προς την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Γιακούμπου που σκόραρε, αλλά στη συνέχεια την κατεβάζει, η φάση δε σταματάει και γίνεται το 0-2. Άμεσα οι διαμαρτυρίες προς τον βοηθό ήταν έντονες από τους ανθρώπους της χανιώτικης ομάδας και οι οποίες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.

Τα παράπονα είναι πολλά και για τη φάση αυτή, αφού με το 0-2 στο 78' ουσιαστικά "σβήστηκαν" οι ελπίδες για αποφυγή της ήττας, αλλά και για την αποβολή με συνοπτικές διαδικασίες του Καραγιάννη.

Ο ρέφερι Κατοίκος του έδειξε την πρώτη κίτρινη στο 79' για τις διαμαρτυρίες στο γκολ του Εργοτέλη και δύο λεπτά μετά τον απέβαλε με δεύτερη κάρτα για φάουλ πάνω στον Τσέλιο, που έγινε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων.