Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Μεγάλες αλλαγές στο προπονητήριο της Μ. Ελιάς

Στα σκαριά βρίσκεται μια μεγάλη ανακαίνιση, αν και ουσιαστικά πρόκειται για αναμόρφωση, του προπονητηρίου στη Μον. Ελιά. Αυτό θα αφορά συγκεκριμένα το χώρο όπου προπονείται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, αλλά επιπλέον θα αλλάξει εντελώς όψη και το γήπεδο που βρίσκεται δυτικότερα και αυτή τη στιγμή είναι χωμάτινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έργα είναι πολύ πιθανό να μην αργήσουν να ξεκινήσουν, κάτι που θα πρέπει ν’ αναμένεται εντός του καλοκαιρού σε κάθε περίπτωση. Ηδη, σχετική μελέτη που έχει γίνει από τον Δήμο Χανίων βρίσκεται στην Περιφέρεια Κρήτης, η οποία έχει εγκρίνει τη χρηματοδότηση του έργου για τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ξηλωθεί εντελώς ο χλοοτάπητας και θα αντικατασταθεί από έναν εντελώς καινούργιο στο ίδιο σημείο, θα αλλάξουν τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ενώ η τρίτη μεγάλη αλλαγή περιλαμβάνει τα έργα που θα γίνουν, με την τοποθέτηση ενός νέου -πλαστικού- χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο που αυτή τη στιγμή είναι ξερό, με τη χρήση του να αφορά τις Ακαδημίες που θα δημιουργήσει ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Χανιά.

Γενικότερα, η όψη του προπονητικού κέντρου της Μ. Ελιάς θα αλλάξει εντελώς, αφού είναι να γίνουν ακόμα κι άλλες εργασίες στο συγκεκριμένο χώρο. Οι αλλαγές έχουν προγραμματιστεί να υπάρξουν είτε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πάρει το εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ, είτε παραμείνει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σε κάθε περίπτωση, μένουν τυπικές διαδικασίες για την υλοποίηση αυτού του έργου που αποκαλύπτει σήμερα το athlitiko και που θα δώσει μια άλλη προοπτική στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ θα βοηθήσει τα μέγιστα στη λειτουργία των Ακαδημιών που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα ο Α.Ο Χανιά.