Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Το σχόλιο του Γιάννη Πετράκη για τον γιο του και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ο Γιάννης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του ΑΟΧ/Κισσαμικού υπό τις οδηγίες του γιου του, Γιώργου, στη Football League.

Το σχόλιό του για την ομάδα που έχει οδηγήσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος ο γιος του ήταν το εξής: «Για μένα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η πορεία αυτής της ομάδας με γεμίζει με ικανοποίηση, γιατί είναι εκεί κι ο γιος μου προπονητής. Όλοι ξέρουν για τα παιδιά μας ότι θέλουμε να πάνε μπροστά. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το πρώτο συνθετικό είναι ΑΟ Χανιά κι ανεξάρτητα αν ήμασταν σε δύσκολες εποχές όταν ήμουν εγώ προπονητής πέρασα από αυτή την ομάδα και από οπουδήποτε περνάω θέλω αυτές οι ομάδες να πηγαίνουν μπροστά. Άρα και για τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό υπάρχουν πολλοί και ιδιαίτεροι λόγοι που με αφήνουν ευχαριστημένο και χαρούμενο για τη φετινή χρονιά».

Για το νεαρό της ηλικίας της ομάδας: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους ανθρώπους οι οποίοι εμπνευστήκανε αυτό το μοντέλο, το οποίο φάνηκε ότι ήταν πολύ ανταποδοτικό, με παιδιά με "φλόγα", με καινούριο προπονητή, μικρό σε ηλικία. Είναι ένα παράδειγμα ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους αν υπάρχει η προϋπόθεση και η αξία και να μην υπάρχουν δόγματα».

Για το αν τον συμβουλεύει ή απλά παρακολουθεί την πορεία του: «Με τον Γιώργο καταρχήν μοιραζόμαστε τα πάντα και από τη μεριά τη δικιά μου και από τη μεριά τη δικιά του. Όταν έχω έναν προβληματισμό με τον πρώτο που θα συζητήσω είναι μαζί του. Εγώ από τα 16 μου ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μέσα από την προσπάθεια τη δική μου και επειδή αυτό ήταν πολύ ανταποδοτικό για εμένα, γιατί όλες τις αποφάσεις της ζωής μου τις έπαιρνα πάντα εγώ, το ίδιο αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω και για τα παιδιά μου, όπως το κάνω. Ποτέ δεν ανακατεύομαι, ποτέ δε ρωτάω, μόνο αν ερωτηθώ απαντώ και πάντα καταθέτω την άποψή μου. Την απόφαση πάντα για οτιδήποτε γίνεται πρέπει να την παίρνει πάντα αυτός που έχει την ευθύνη. Το ίδιο και με τον Γιώργο. Όχι τώρα που είναι προπονητής στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, από τότε που ήταν μικρός. Εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε τα "θέλω" των παιδιών μας. Να τα βοηθάμε μέσα από την καλή καθοδήγηση, να τα βοηθάμε να είναι καλοί άνθρωποι και αυτοί μετά θα πρέπει να διαχειρίζονται τα δεδομένα που τους αφορούν στην καθημερινότητα της ζωής τους».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko