Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο… ειρωνικός Μιχαηλίδης και το "παρελθόν" του με χανιώτικες ομάδες

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιώργος Μιχαηλίδης θα διευθύνει το ματς του ΑΟΧ/Κισσαμικού με την Παναχαϊκή μόνο… ενθουσιασμός δεν υπήρξε.

Το παρελθόν του σε ματς χανιώτικων ομάδων δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και υπάρχουν αρκετά που έχουν μείνει στη μνήμη, είτε ΑΟΧ, είτε Κισσαμικού. Πλέον προστέθηκε ακόμα ένα…

Στο 1ο γκολ της Παναχαϊκής μπορεί να υπάρξουν ελαφρυντικά για τον διαιτητή αφού η φάση ήταν μπροστά στα μάτια του β' βοηθού Σοφού, που υπέδειξε κόρνερ, ενώ η μπάλα βγαίνει εκτός τελικής γραμμής από τα πόδια του Στεργίδη.

Στο πέναλτι που σωστά καταλογίζει υπέρ του Ξύδα, αφού υπάρχει ανατροπή από τον Βρονταρά αφήνει στη συνέχεια τους παίκτες της Παναχαϊκής να διαμαρτύρονται για αρκετά λεπτά με αποτέλεσμα να σκεφτεί μέχρι και να πάρει την απόφαση πίσω! Ενδεικτικό το γεγονός ότι ρώτησε τον ίδιο τον Ξύδα αν ήταν όντως ανατροπή και παράλληλα είχε την ίδια συζήτηση και με τον α' βοηθό Ζησιμόπουλο. Στη συνέχεια αφού καταλόγισε το πέναλτι άφησε ανενόχλητους τους παίκτες της Παναχαϊκής να ενοχλούν τον Ξύδα λίγο πριν το εκτελέσει, χωρίς να τους κάνει την παραμικρή παρατήρηση.

Το αποκορύφωμα ήταν με τη λήξη του ημιχρόνου όταν μπροστά στα μάτια του ο Αργυρόπουλος απωθεί τον Ξύδα και αυτός απλά τον παρατηρεί με κίτρινη, αντί να τον αποβάλει. Η… ειρωνεία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι ότι από χτύπημα κόρνερ αυτού του παίκτη μπήκε και το 1-2.

Τέλος, φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις να μιλάει ειρωνικά σε παίκτες της χανιώτικης ομάδας όταν διαμαρτύρονταν για κάποιες αποφάσεις του.

Τα… αξέχαστα ματς του Μιχαηλίδη με χανιώτικες ομάδες:

2012-2013
ΑΟΧ-Προοδευτική 1-1: Πέναλτι στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους και πολλά παράπονα για τον χρόνο των καθυστερήσεων.

2014-2015
Απόλλων-ΑΟΧ 1-0: Γκολ οφσάιντ του Απόλλωνα

2015-2016
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟΧ 1-0: Πολλά παράπονα για το γεγονός ότι δεν απέβαλε τον Φερνάντες για χτύπημα στον Μπουζούκη, που αποχώρησε τραυματίας αφήνοντας τον ΑΟΧ με δέκα παίκτες

Αχαρναϊκός-ΑΟΧ 0-3 α.α.: Καταλογίζει πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ στο 89' και στη συνέχεια φαίνεται να παίρνει πίσω την απόφαση. Ωστόσο το ματς διακόπτεται για τραυματισμό του βοηθού από αντικείμενο από την κερκίδα

2016-2017
Κισσαμικός-ΟΦΗ 1-1: "Κλείνει τα μάτια" σε καθαρό πέναλτι πάνω στον Βλάχο στις καθυστερήσεις του αγώνα.