Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Απόλλων Λάρισας "τέλος", η προσοχή στην Καλλιθέα

Στο ματς με την Καλλιθέα επικεντρώνεται πλέον η προσοχή στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας επέστρεψε την Τρίτη το πρωί στα Χανιά και από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον αφορά το επόμενο ματς που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι απέναντι στην Καλλιθέα. Ενα ματς που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη στα Περβόλια, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να προσβλέπει στην επιστροφή στις νίκες, για να κλείσει έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για τον α’ γύρο της σεζόν. Ουσιαστικά, η προετοιμασία για το ματς αυτό θα ξεκινήσει την Πέμπτη (15/2), αφού την Τετάρτη υπάρχει ρεπό στο πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι η εξής:

Στα Χανιά επέστρεψε από το πρωί της Τρίτης η ομάδα μας μετά το ταξίδι της επιστροφής από τη Λάρισα και ήδη το “βλέμμα” είναι στραμμένο στο επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα, που θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 στα Περιβόλια.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης περιλάμβανε αποθεραπεία για τους βασικούς και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους, στην οποία συμμετείχε και ο Μεγαρίτης.

Την Τετάρτη δόθηκε ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.