Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Πετράκης: Ξέρουμε ποιοι είμαστε, κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα

Δεν χάνει το κουράγιο του ο Γιώργος Πετράκης μετά την πρώτη ήττα για την ομάδα του στο πρωτάθλημα από το σερί των πέντε νικών. Σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε για το 2-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, οι παίκτες του μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι ενώ το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, τους επηρέασε ακόμα περισσότερο.

«Η στάση μας δεν αλλάζει, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Είναι μια ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Αναλυτικά, η δήλωσή του είναι η εξής:

«Γνωρίζαμε πριν απ' το παιχνίδι ότι είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Από τη δική μας πλευρά και παρότι είχαμε επισημάνει κάποια πράγματα νομίζω ότι μπήκαμε αρκετά νωθρά στο παιχνίδι κι έτσι δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ το οποίο μας επηρέασε ακόμα περισσότερο. Η εικόνα μας στο α' ημίχρονο ήταν μακριά από αυτό που έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα, μας έλειπαν κάποια χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε, κάνοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, σίγουρα όμως, επειδή ρισκάραμε, απειληθήκαμε εκ νέου. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια του β' ημιχρόνου, άσχετα από το ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο ματς, ούτε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Η στάση μας δεν αλλάζει, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Είναι μια ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν. Από εδώ και στο εξής προετοιμαζόμαστε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με την Καλλιθέα».