ΟΑΧ

Δημολίτσας: Και του χρόνου… Α1!

"Είδηση" έβγαλε ο Τάσος Δημολίτσας στο περιθώριο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς απευθυνόμενος προς τις παίκτριες της ομάδας, είπε ότι ο στόχος για την νέα χρονιά θα είναι η άνοδος στην Α1.

 

«Του χρόνου θα έχουμε κάποιες προσθήκες για να πάμε στην Α1! Θα έχουμε προσθήκες και θα έχουμε δυναμική, στήριξη και βοήθεια και πιστεύω ότι βάζοντας εσείς το πρώτο λιθαράκι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε για να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα», είπε, χαρακτηριστικά, ο κ. Δημολίτσας, δίνοντας έτσι το στίγμα του για την πορεία που θα ήθελε και ο ίδιος να έχει το γυναικείο μπάσκετ τα επόμενα χρόνια, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να αγωνίζεται, ως γνωστό, στην Α2.

Η μάζωξη για τα κορίτσια του ΟΑΧ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/1) το απόγευμα στα γραφεία του Ομίλου.

Στον ομιλία του, ο κ. Δημολίτσας ευχήθηκε στις παίκτριες να έχουν υγεία για να μπορέσουν να εκπληρώσουν, όπως τους είπε, τους στόχους που θέτουν. «Εύχομαι για το νέο έτος υγεία σε όλες και επιτυχίες», τόνισε ο κ. Δημολίτσας, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Προπαντός υγεία, γιατί είναι το υπέρτατο αγαθό που πρέπει να έχουμε όλοι μας για να μπορούμε να επιτύχουμε τους σκοπούς που θέτουμε στη ζωή μας. Οι επιτυχίες μπορούν να επιτευχθούν γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει βλέψεις. Θεωρώ ότι ο στόχος της παραμονής για φέτος μπορεί να επιτευχθεί και από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Του χρόνου θα έχουμε κάποιες προσθήκες για να πάμε στην Α1! Θα έχουμε προσθήκες και θα έχουμε δυναμική, στήριξη και βοήθεια και πιστεύω ότι βάζοντας εσείς το πρώτο λιθαράκι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε για να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα. Εύχομαι αυτός ο χρόνος που ξεκίνησε να σας δώσει μόνο χαρές και καθόλου λύπες και προπαντός να μείνετε μακριά από τραυματισμούς. Θέλω να συγχαρώ τους υπεύθυνους του τμήματος, τον έφορο, Γιάννη Τζουγκράκη και τον Στέλιο Δερμιτζάκη που είναι συνεργάτης του, ενώ στον προπονητή θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα», ανέφερε απευθυνόμενος προς την ομάδα, ο Τ. Δημολίτσας.

Kopi Pitas OAX 2019 3

Στ. Δερμιτζάκης, Μαν. Μιχαηλάκης, Γ. Τζουγκράκης και Τ. Δημολίτσας.

Kopi Pitas OAX 2019 4

Ακολούθως, στα κορίτσια μίλησε και ο αντιπρόεδρος του ΟΑΧ, Μαν. Μιχαηλάκης, που μάλιστα είναι λάτρης όπως σημείωσε του μπάσκετ, κάτι το οποίο αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από την στήριξή του στο τμήμα.

Το φλουρί, έπεσε στην Φρόσω Δημητρουλάκη, η οποία μπορεί να κατέφθασε λίγο αργοπορημένα στην γιορτή, αλλά το κομμάτι που της αναλογούσε από την πίτα, ήταν και το "τυχερό"!

Kopi Pitas OAX 2019 2

Kopi Pitas OAX 2019 7

Kopi Pitas OAX 2019 11

Kopi Pitas OAX 2019 14