ΟΑΧ

Επιτέλους νίκη για τα κορίτσια!

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΟΑΧ το παιχνίδι απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας, την οποία κέρδισε με σκορ 50-34 για την 8η αγωνιστική της Α2.

 

Τα κορίτσια του Μάνου Μανουσάκη καταφέρνουν έτσι να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς προέρχονταν από ένα σερί πέντε χαμένων παιχνιδιών και ατενίζουν, αν μη τι άλλο, τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, λοιπόν, η Αντισφαίριση επέβαλε την ανωτερότητά της, φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη προκειμένου να ανέβει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2018, ένα έτος που ήταν απόλυτα επιτυχημένο για τον σύλλογο.

Ο ΟΑΧ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και από το ξεκίνημα κιόλας φρόντισε να είναι μπροστά στο σκορ. Σταν τελευταία περίοδο η διαφορά ανέβηκε στους 16 πόντους, από τους 7 που ολοκληρώθηκε η τρίτη.

Ψυχογιού και Δασκουλίδου αναδείχτηκαν πρώτες σκόρερ για τον ΟΑΧ, σημειώνοντας από 14 πόντους η καθεμία.

Τα 10λεπτα: 7-10, 11-19, 22-29, 34-50

Τερψιθέα Γλυφάδας (Γιάννης Βασιλάκος): Κόρδαλη, Οικονομάκη Κ. 5, Καπινιάρη 6, Καραβάρου 6, Καβακίδου 1, Λαμπράκη Δ. 6, Φλώκα, Λαμπράκη Μ., Καναβάρου, Γαλατσιάτου 5, Οικονομάκη Ζ., Μυλωνάκη 5(1)

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη, Παπαμαρκάκη 8(2), Σκουμπάκη, Κουφογιάννη 2, Ψυχογιού 14(1), Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου 14(4), Φωτιάδη 4, Δεληγιάννη 8