ΟΑΧ

Ετοιμος για την επιστροφή - Το ρόστερ και οι στόχοι

Ανάμεσα στις ομάδες που λαμβάνουν εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣ είναι και ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Μάλιστα, η συμμετοχή του συνδυάζεται με την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια σε αυτή τη διοργάνωση.

Οπως είναι γνωστό ο ΟΑΧ τα τελευταία χρόνια δεν διέθετε ανδρικό τμήμα, το οποίο είχε ενωθεί κάποια στιγμή με τον Κύδωνα. Στην πορεία ο ΟΑΧ δραστηριοποίησε κάποια τμήματα σε επίπεδο αγοριών και πλέον είναι σε θέση να παρουσιάσει ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Η νέα προσπάθεια, λοιπόν, έχει ως επικεφαλής στη θέση του προπονητή, τον Ηλία Κατσιάνο, ο οποίος μαζί με τους παίκτες του επιχειρούν να φέρουν τον ΟΑΧ όσο το δυνατόν ψηλότερα στο νέο παγκρήτιο πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, στόχοι για την Αντισφαίριση, εκτός από το να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, είναι να δώσει την ευκαιρία και να καθιερώσει στο σχήμα της νεαρά παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΑΧ: «Φέτος το καλοκαίρι αποφασίστηκε η επανεκκίνηση του ανδρικού τμήματος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Ηταν κάτι που έπρεπε να γίνει για το καλό του μπάσκετ της περιοχής γιατί δε γινόταν να λείπει αυτή η ιστορική ομάδα από τα πρωταθλήματα, αλλά και για να δοθεί ένα ακόμη σκαλοπάτι στην εξέλιξη των αθλητών μας που ετοιμάζονται πολύ μεθοδικά στις Ακαδημίες μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, τους έμπειρους αθλητές, που θα στελεχώσουν το ρόστερ και ήρθαν με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τους νεότερους συναθλητές τους, αλλά είναι πρόκληση και για τα νέα παιδιά γιατί θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν στην ομάδα. Βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ και παιχνίδι με παιχνίδι οι νεαροί μας αθλητές να αποκτούν πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Εύχομαι καλή σεζόν, με υγεία σε όλους».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΑΧ

Αναλυτικότερα, το ρόστερ του ΟΑΧ για τη σεζόν 2018-19 είναι το εξής:

Καζάνης Παναγιώτης 1
Ξανθουδάκης Μιχαήλ 1
Γεωργιάδης Θεόδωρος 1
Μπολανάκης Κωνσταντίνος 2-3
Σαράντης Μιχαήλ 2-3
Παπαμαστοράκης Αδάμ 2-3
Δεληδήμος Μιχαήλ 2-3
Ξενάκης Εμμανουήλ 2-3
Λυβιάκης Μιχαήλ 2-3
Φυτράκης Ιωάννης 3-4
Χιωτάκης Γεώργιος 3-4-5
Βουρβαχάκης Αντώνιος 4-5
Στυλιανάκης Γεώργιος 4-5
Κοντογιάννης Μάρκος 4-5
Βρεττός Νικόλαος 4-5
Στυλιανάκης Κωνσταντίνος 4-5