ΟΑΧ

Ηττα - αποκλεισμός για τα κορίτσια στο Κύπελλο

Δεν τα κατάφερε ο ΟΑΧ στο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 61-38. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η γυναικεία ομάδα να μένει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η νέα ομάδα του Μάνου Μανουσάκη εμφανώς απροετοίμαστη από τη στιγμή που δεν έχει δώσει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι, δεν κατάφερε να παρουσιάσει διάρκεια στην απόδοση της, μένοντας ουσιαστικά από δυνάμεις μετά το β’ ημίχρονο. Αυτό, μάλιστα, παρουσιάζει και η ροή που είχε το σκορ στο παιχνίδι με τον ΚΑΟ Μελισσίων να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και να παίρνει έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου θα έχει την ευκαιρία ν’ αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. 

 

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νέες παίκτριες του ΟΑΧ, Δεληγιάννη, Φωτιάδη και Γαλανάκη ενώ αυτό επίσης ήταν το πρώτο παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία για τον νέο προπονητή, Μάνο Μανουσάκη.

ΚΑΟ Μελισσίων-ΟΑΧ 61-38

Τα 10λεπτα: 17-9, 31-20, 45-32, 61-38

ΚΑΟ Μελισσίων (Μαργαρίτα Μάλαμα): Τσέτα, Ναυροζίδου 15, Σταμούλη, Πατέρα, Δούρου 5(1), Κοιλιαρίδη 6 (2), Βιντζιλαίου 11, Ζακυνθινού 2, Κωνσταντινίδου 2, Γιαννακοπούλου 3(1), Χιώτη 14, Κανέλλου 3

OAX (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη 2, Δασκαλάκη, Γαλανάκη, Βασιλογιαννάκη, Κουφογιάννη 17(1), Ψυχογιού 4(1), Δασκουλίδου 2, Παπαμαρκάκη 1, Φωτιάδη, Δεληγιάννη 12(1)