ΟΑΧ

Ο "Ζορμπάς" τον... κράτησε στα Χανιά

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων δεν θα ταξιδέψει τελικά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟ Μελισσίων. Αιτία αποτελεί ο κυκλώνας "Ζορμπάς" που μαίνεται στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, κάτι που απαγορεύει την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για τον Πειραιά.

 

Η ΑΝΕΚ LINES ενημέρωσε συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου τον ΟΑΧ ότι το καράβι δεν θα αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου για τον Πειραιά και ως εκ τούτου ήταν αναμενόμενο γεγονός η αναβολή του αγώνα με τα Μελίσσια που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό των Μελισσίων.

Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι δεν θα καθυστερήσει και όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί εντός της νέας εβδομάδας.

Η ανακοίνωση από τον ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της απαγόρευσης απόπλου από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά, το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΚΑΟ Μελισσίων.

Εξελίξεις για την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την α’ φάση της διοργάνωσης θα υπάρξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Σε κάθε περίπτωση, αρκετά πιθανή θεωρείται η διεξαγωγή του εντός της νέας εβδομάδας.