ΟΑΧ

Αποχώρηση "βόμβα" Κασικτσόγλου από τον ΟΑΧ!

Είδηση βόμβα στο γυναικείο μπάσκετ και στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς ο πολύ επιτυχημένος προπονητής, Μιχάλης Κασικτσόγλου, αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο.

 

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα πλήγμα για τον ΟΑΧ, καθώς ο Θεσσαλονικιός τεχνικός παρουσίασε τα δύο τελευταία χρόνια ένα πολύ επιτυχημένο έργο. Ειδικότερα φέτος συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ επίσης οδήγησε σε δύο κατακτήσεις τίτλων με τις ομάδες των Κορασίδων και των Παίδων Β'. Οι λόγοι της αποχώρησής του έχουν να κάνουν με προσωπικά του θέματα, καθώς χρειάζεται να είναι δίπλα στην οικογένειά του και εν ολίγοις δεν μπορούσε να παρατείνει άλλο την παραμονή του στα Χανιά.

Ο Κασικτσόγλου, θα "κατεβάσει" κανονικά την ομάδα των Κορασίδων στην τελική φάση του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη μεταξύ 26 Ιουνίου - 1 Ιουλίου. Ουσιαστικά, αυτά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια θα είναι το "κύκνειο άσμα" για τον ίδιο στον πάγκο του ΟΑΧ, 

Η σχετική ανακοίνωση από τον ΟΑΧ είναι η εξής:

«Μιχάλη Κασικτσόγλου σε ευχαριστούμε!

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ, Μιχάλη Κασικτσόγλου.

Ο κόουτς μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς και την συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26/6 - 1/7) θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά, για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία μας, για τη δουλειά που έκανε στην γυναικεία ομάδα και στις υποδομές, την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 Γυναικών και τους τίτλους στα Παγκρήτια πρωταθλήματα Μπάσκετ Κορασίδων και Παίδων Β’.

Τέλος, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Από σήμερα η διοίκηση, προχώρα στην αναζήτηση έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή για την Γυναικεία ομάδα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας».