ΕΚΑΣΚ

Ενα βήμα παραπάνω από πέρυσι - Χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις το ρόστερ

Με φιλοδοξίες μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ η ομάδα του Α.Ο. Ακρωτηρίου, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά με το χανιώτικο ντέρμπι απέναντι στον ΟΑΧ το ερχόμενο Σάββατο.

Ο σύλλογος θα πορευτεί για ακόμη μία χρονιά με τον Θανάση Αζά στον πάγκο του, βασιζόμενος στο πλάνο που έχει εδώ και αρκετά χρόνια με τα δικά του παιδιά. Το ρόστερ δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από τη στιγμή που διατηρήθηκε σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό από πέρυσι. Μάλιστα προωθήθηκαν και κάποιοι νεαροί από την Ακαδημία, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν κάποιες εμπειρίες από τα ανδρικά πρωταθλήματα.

Στόχος της ομάδας είναι να χαράξει μία αντίστοιχη καλή πορεία με πέρυσι και γιατί όχι να μην φτάσει και ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στο athlitiko ο Θανάσης Αζάς: «Φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες οι οποίες θα πάνε για πρωτάθλημα, θα είναι τουλάχιστον τέσσερις, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής. Εμείς από τη δική μας πλευρά θέλουμε να παρουσιάσουμε ξανά μία καλή εικόνα και να πάμε ακόμα καλύτερα από την περυσινή σεζόν».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Αναλυτικότερα, το ρόστερ του Α.Ο. Ακρωτηρίου για τη σεζόν 2018-19 είναι το εξής:

Λεωνίδας Αζάς 1
Χρήστος Μπόχτης 1-2
Μανώλης Μπασιάς 1-2
Νίκος Νεονάκης 1-2
Νίκος Μπακόπουλος 1-2
Μιχάλης Λυκάκης 1-2
Γιάννης Μπασιάς 2-3
Αλέξανδρος Μαυρεδάκης 2-3
Βασίλης Σακελλαρίου 3
Γιώργος Κολιόπουλος 3-4
Μανώλης Μήλας 4-5
Γιώργος Μαρινάκης 4-5
Νίκος Τσαγκαράκης 4-5
Γιώργος Καλαϊτζάκης 4-5
Αντρέας Πεντάρης 5

Προπονητής: Θανάσης Αζάς