ΕΚΑΣΚ

Συνεχίζει με Βισκαδουράκη ο Εργοτέλης

Στη νέα προσπάθεια του στο ερχόμενο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ ο Εργοτέλης θα έχει στο "τιμόνι" του τον Γιάννη Βισκαδουράκη.

 

Η ομάδα του Ηρακλείου και ο νεαρός τεχνικός συνεχίζουν μαζί, καθώς υπήρξε εκατέρωθεν ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και στόχος τους είναι να προχωρήσουν το πλάνο που έχει τεθεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η προσπάθεια της φετινής χρονιάς θα συνεχιστεί και στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ με προπονητή τον Γιάννη Βισκαδουράκη.

Δημιουργήθηκε μια ομάδα με νέους κατά βάση αθλητές οι περισσότεροι των οποίων προέρχονταν από τις υποδομές του συλλόγου και στην πλειοψηφία τους δεν είχαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες από αγώνες ανδρικών πρωταθλημάτων.

Οι αθλητές μας προσπάθησαν πολύ στα γήπεδα της Κρήτης και έφτασαν ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας επιτύχει σπουδαία ανατροπή στην σειρά των ημιτελικών αγώνων με τον Κύδωνα.

Στις πολύτιμες εμπειρίες της φετινής δύσκολης μεταβατικής χρονιάς, μιας χρονιάς αλλαγών σε πρόσωπα και στόχους θα στηριχτεί η προσπάθεια για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα μας έχουν θέση νεαροί αθλητές με ψυχολογία μαχητή. Θέλουμε να στηρίξουμε την στελέχωση της σε αθλητές από την πόλη μας και σε παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες μας. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ!

Θέλουμε η ομάδα μας να επανέλθει δυναμικά στις εθνικές κατηγορίες δυνατή, στηριζόμενη σε δικά μας παιδιά, σε αθλητές από την πόλη μας που αγάπησαν το μπάσκετ μέσα από την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου μας.

Τα παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στις ομάδες υποδομής πρέπει να βοηθήσουν και να βρουν τον δρόμο ανοικτό ώστε να καταφέρουν να φορέσουν επάξια την φανέλα της ανδρικής μας ομάδας!

Μεγάλος στόχος της νέας μας προσπάθειας είναι η ομάδα μας να λειτουργήσει πρωτοποριακά στον σχεδιασμό και την κατεύθυνση των προπονήσεων των τμημάτων μας με κυρίαρχο πλάνο την παράλληλη βελτίωση των παιδιών στο τρίπτυχο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.

Προχωράμε λοιπόν με σταθερά βήματα, με υπομονή, επιμονή και πίστη σε ενα καλύτερο αγωνιστικά μέλλον, ώστε να αντιπροσωπεύσουμε ξανά τα χρόνια που έρχονται το κρητικό μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες.

Γιατί για εμάς στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ κρητικό μπάσκετ σημαίνει κρητες αθλητές και προπονητές, σημαίνει μαχητικότητα στο γήπεδο, στήριξη από τον κόσμο της ομάδας στους αθλητές μας, καθημερινή προσπάθεια στα γήπεδα ώστε να ζήσουν τα όνειρα τους τα νεαρά παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Καζαντζάκης»

Στην νέα προσπάθεια της ομάδας είναι όλοι καλοδεχούμενοι! Παλαιοί αθλητές να στελεχώσουν διοικητικά την προσπάθεια, νεαρά παιδιά με αγωνιστικές φιλοδοξίες που πιστεύουν οτι μπορεί να προχωρήσουμε με κοινό όραμα, κάθε φίλος της ομάδας που θέλει να στηρίξει τον στόχο μας.

Η οικογένεια του μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι εδω και θέλουμε να την μεγαλώσουμε τα χρόνια που έρχονται!

Θα επανέλθουμε στα εθνικά πρωταθλήματα πιο δυνατοί γιατί θα δουλέψουμε σκληρά πάνω στον μονόδρομο προόδου που μας έμεινε, τα παιδιά της ακαδημίας και της ευρύτερης κοινωνίας της πόλης μας

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!

ERGOTELIS BASKETBALL!».