Άρης Βουκολιών

"Έπεσε" η αυλαία για την ακαδημία με φιλικά και βράβευση (pics)

Με γιορτινό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ακαδημία του Άρη Βουκολιών που κάνει μία νέα προσπάθεια τόσο σε επίπεδο Υποδομών όσο και σε εκείνο της πρώτης ομάδας.

Πριν από λίγες μέρες διεξήχθη φιλική συνάντηση των τμημάτων του Άρη Βουκολιών με τα αντίστοιχα του Άρη Σούδας και της Υρτακίνας στις εγκαταστάσεις του Ταυρωνίτη. Στη συνέχεια ξεκίνησε η εκδήλωση όπου δόθηκαν έπαινοι σ' όλα τα παιδιά για να ακολουθήσει μία "γεμάτη" λαϊκή βραδιά για μικρούς και μεγάλους μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Άρης βράβευσε και τη Χρύσα Σπαντιδάκη-Γεωργιακάκη που ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα του Άρη πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά, ενώ κλήθηκε και στα μικρά κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

H ανακοίνωση του Άρη έχει ως εξής:

Πραγματοποιήθηκε (σ.σ.17/6) η φιλική συνάντηση των Ακαδημιών μας με τις Ακαδημίες του Άρη Σούδας και της Υρτακίνας Καντάνου.Τα παιδιά αγωνίστηκαν με χαρά επιδεικνύοντας φίλαθλο πνεύμα και ευγενή άμιλλα. Στο τέλος μοιράστηκαν έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους αθλητές των ακαδημιών και ακολούθησε λαϊκή βραδιά .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το Δήμο Πλατανιά για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, το Μικροβιολογικό Κέντρο Ταυρωνίτη για την παρουσία της γιατρου Κασσιανής Τζαγκαράκη στον αγώνα και όσοι βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης .

Ακαδημία Άρης Βουκολιών

akadimia ari voukolion.jpg2

akadimia ari voukolion.jpg3

akadimia ari voukolion.jpg1

georgiakaki

Το δικό της "ευχαριστώ" θέλησε να εκφράσει στον Άρη και η Χρύσα Σπαντιδακη-Γεωργιακάκη με αφορμή την βράβευσή της δηλώνοντας τα εξής: "Ένα μεγάλο ευχαριστω στον ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ που με στήριξε και με βοήθησε στο ξεκίνημά μου για να φτάσω πιο κοντά στους στόχους μου".