Άρης Βουκολιών

Εντυπωσιακό πέρασμα με επτά γκολ στους Αγ. Αποστόλους

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε από τους Αγίους Αποστόλους ο Άρης Βουκολιών. Για την 19η αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μπαλή επικράτησε με 7-0 του Ασπαλάθου και παραμένει έτσι μέσα στο "κυνήγι" για την άνοδο, ανεβαίνοντας με παιχνίδι παραπάνω από την Πέργαμο στη 2η θέση.

Από νωρίς μπήκαν οι βάσεις της νίκης του Άρη που είχε σκόρερ στο ξεκίνημα δύο φορές τον Πατελάκη στο 2' και το 15' (0-2). Μέχρι το ημίχρονο ακολούθησε το 3ο γκολ του Γεωργουσάκη στο 25' με σέντρα-σουτ, το 0-4 και πάλι από τον ίδιο παίκτη στο 33' με ψηλοκρεμαστή "λόμπα", ενώ ο Γιανναράκης στο 42' με κεφαλιά έκλεισε το ημίχρονο στο άκρως εντυπωσιακό 0-5.

Τα υπόλοιπα δύο τέρματα σημιεώθηκαν προς το φινάλε του αγώνα, με τον Γιανναράκη να σκοράρει και αυτός για δεύτερη φορά στο 85' (0-6), ενώ με γκολ του Παγωνάκη που είχε μπει στο ημίχρονο, το σκορ ολοκληρώθηκε στο 0-7.

Για τον Ασπάλαθο ο Καρούσος είχε την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα με ένα δοκάρι στο 70', ενώ ξεχώρισε από πλευράς απόδοσης ο Βιττωράκης.

Ασπάλαθος: Ματζουνέας, Δημ. Καριμπίδης, Αμπντούλ (46' Μαρκάκης), Φουντουλάκης (51' Καρούσος), Αλεξίου, Παπαδογιαννάκης, Βιττωράκης, Νταμοτσίδης, Κουσούρης, Σπυρόπουλος, Κυριαζής

Άρης Βουκολιών (Κώστας Μπαλής): Τσουρουδιακάκης, Δελάκης, Γαλάνης, Πενταράκης, Μελετάκης, Μπουρδάκης, Τσαβαρής (46' Τσουχλαράκης), Γεωργουσάκης, Αλμπ. Μυφτάρι (46' Παγωνάκης), Πατελάκης, Γιανναράκης (467' Χαρισδάκης)