Άρης Βουκολιών

Ισοπαλία στον Ταυρωνίτη

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Ταυρωνίτη με τον Άρη Βουκολιών να μένει στο ισόπαλο 1-1 με την Πέργαμο στην 3η αγωνιστική της Γ΄Κατηγορίας και το παιχνίδι που έριξε την αυλαία.

 

Πρώτη απώλεια για την ομάδα της Περγάμου που υποχώρησε πλέον στη δεύτερη θέση, ενώ δέυτερη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ και για τον Άρη μετά από αυτό με τον Κουμπέ την περασμένη αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πέργαμος άνοιξε το σκορ στο ματς στο 20΄με τον Δανιήλ να νικάει με δύο προσπάθειες τον Καραπατάκη για το 0-1. Ο Άρης έφτασε στο 1-1 στο 70' με τον Γιανναράκη να κερδίζει το πέναλτι και τον Πατελάκη να ευστοχεί απέναντι από τον Σταυρουλάκης. Η ομάδα των Βουκολιών είχε και δύο δοκάρια με Δελάκη στο πρώτο μέρος και Γιανναράκη στο δεύτερο.

Άρης Βουκολιών (Κώστας Παρασκάκης): Καραπατάκης, Κ. Γ. Πενταράκης, Γαλάνης, Μελετάκης, Μυφτάρι, Δελάκης, Τσόγκος, Καστανάκης, Παντελάκης, Γεωργουσάκης (55' Στ. Στεφ. Πενταράκης, 60' λ.τρ. Χαριτσάκης), Γιανναράκης

Pergamos 11ada

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Σταυρουλάκης, Πάτερος, Ορφανουδάκης, Παπαδάκης (70' Πιτσουλάκης), Δροσινός, Δανιήλ, Βροντάκης (85' Φανουριάκης), Τσακίρης (75' Λιάλιας), Δημητρίου, Τσαγκαράκης (60' Χωραφάκης)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Άρης Βουκολιών-Πέργαμος 1-1
Κουμπές-Ασπάλαθος 0-1

Σάββατο 11/11
Νέοι Μινωταύρου-Καλτσέτο 0-0
Αγ. Μαρίνα-Ιωνία 2000 2-2
Τάλως-Υρτακίνα 1-5
Ρεπό: Νέος Κισσαμικός