Βόλεϊ

Μετρήσεις σε αθλήτριες στην Π. Ηλεκτρική

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για την ανίχνευση νέων ταλέντων θα συνεχιστούν οι μετρήσεις σε αθλητές και αθλήτριες της Κρήτης.

 

Σειρά έχουν τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006-2007, από τα σωματεία της Δυτικής Κρήτης (Κύδων, Ακρωτήρι, ΝΑΟ Σούδας, Παγχανιακός, Αετός, Άνεμος Χανίων, ΣΦΠ Χανίων, Αρκάδι και Ν. ΟΠΕΡ).

Οι μετρήσεις θα γίνουν από τον νέο Περιφερειακό προπονητή Δυτικής Κρήτης, Χρήστο Διαμαντάκη, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου (ώρες 15:30-17:00) στο κλειστό της Π. Ηλεκτρικής στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕ Κρήτης έχει ως εξής:

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ και την ανίχνευση νέων ταλέντων, ο Π.Ο.Π. κοριτσιών Δυτικής Κρήτης κος Διαμαντάκης Χρήστος θα πραγματοποιήσει μετρήσεις σε κορίτσια γεννημένα 2006 και 2007 των σωματείων της Δυτική Κρήτης (ΚΥΔΩΝ, ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΣΟΥΔΑ, ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ, ΑΕΤΟΣ, ΑΝΕΜΟΣ, ΣΦΠΧ, ΑΡΚΑΔΙ, Ν.ΟΠΕΡ).  

Οι μετρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Π.Ηλεκτρικής στα Χανιά, τη Δευτέρα 15/10/2018 και ώρα 15:30-17:00.

Παρακαλούνται τα σωματεία σε συνεργασία με τους  προπονητές τους αφενός να υποδείξουν αθλήτριες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση και την παρουσία τους.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική περιβολή (μπλουζάκι του σωματείου τους) και νεράκι.