Βόλεϊ

Παράπονο παίκτριας του ΝΑ.Ο.Σ.

 

Η αθλήτρια βόλεϊτου Ν.Α.Ο.Σούδας, Ευτυχία Μιχαήλ, έστειλε την παρακάτω επιστολή, η οποία αφορά μια "διαφορά" που έχει με τον Ομιλο.

 

Aναλυτικά:
«Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα βόλεϊ του Ν.Α.Ο. Σούδας, από το 2000 μέχρι το 2010 και από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον περασμένο Μάιο, που πρόσφερα ως αθλήτρια ότι καλύτερο μπορούσα, χωρίς καμιά οικονομική απολαβή, αναγκάζομαι ν'απευθυνθώ στα ΜΜΕ για να εκφράσω ένα παράπονο για θέμα στο οποίο δεν μπόρεσα να βρω λύση επικοινωνώντας με τη διοίκηση του Ομίλου.

Πριν, λοιπόν, περίπου ένα μήνα και επειδή από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο για τη ολοκλήρωση των σπουδών μου, άρα δεν θα μπορώ να βοηθήσω τον ΝΑΟΣ, υπέβαλα αίτημα να μου δοθεί και φέτος η ευκαιρία να παίξω στην Α2 γυναικών, με την ομάδα της ΓΕΗ.Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ανεξήγητα κατά τη γνώμη μου, αποδεκτό και το γεγονός αυτό με στεναχώρησε ιδιαίτερα, γιατί μέχρι τώρα υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ομιλο, στον οποίο
προσέφερα, με αμοιβή και ως προπονήτρια τμήματος υποδομής.

Δεν με προβληματίζει τόσο το γεγονός ότι θα μείνω δυο χρόνια, διάστημα που απαιτείται για να καταστώ ελεύθερη, χωρίς βόλεϊ,όσο τ'ότι και η μικρή μου αδελφή, η Τέρψη, παίκτρια κατά κοινή ομολογία με πολλές δυνατότητες, αποφάσισε, για συμπαράσταση, να μη συμμετέχει στις εκδηλώσεις του ΝΑΟΣ.

Θεωρώντας, λοιπόν, ότι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους "τιμωρίες", από τη στιγμή μάλιστα που εκτός από ρουχισμό δεν έχουμε κοστίσει τίποτα στο σύλλογο, αντίθετα τον βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε να έχει τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις, ζητάμε από τους υπεύθυνους του Ν.Α.Ο. Σούδας να μας δώσουν τη δυνατότητα να παίξουμε βόλεϊ σε άλλες ομάδες.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ευτυχία Μιχαήλ
Φοιτήτρια επί πτυχίω στο τμήμα Ηλεκτρο-λογίας του Τ.Ε.Ι.Ηρακλείου».