Στίβος

Σημαντικές ειδήσεις στην Ετήσια Τελετή Βράβευσης του "Ελ. Βενιζέλος"

Το Σάββατο (03/02) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ετήσια Τελετή Βράβευσης του Γυμναστικού Συλλόγου "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε αθλητές και προπονητές για τις αγωνιστικές και ακαδημαϊκές επιτυχίες τους το 2017, ενώ βραβεύτηκαν ακόμη χορηγοί, υποστηρικτές και εθελοντές του συλλόγου.

Από τη βραδιά όμως δεν έλειψαν και οι ευχάριστες ειδήσεις, αφού όπως ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα του Ελ. Βενιζέλου Χριστόφορο Ανδρουλιδάκη υπάρχει συμφωνία για συνεργασία με τον Περικλή Ιακωβάκη εν όψει του μίτινγκ "Χανιά 2018". Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από μερικά χρόνια θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της 8ης Διεθνής Αθλητικής Συνάντησης Στίβου "Χανιά 2018".

Τέλος, μετά το πέρας της Ετήσιας Τελετής Βράβευσης και με βάση τηλεφωνική δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη έχει ήδη συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης του 2018 η χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου, που περιλαμβάνει και προπονητήριο ρίψεων Ολυμπιακών διαστάσεων.

Το σποτάκι της εκδήλωσης, παραγωγής Νέας Τηλεόρασης:

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Γ. ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ