Χάντμπολ

Κιναλόπουλος: Αναμενόμενη η κατάκτηση του τίτλου

Στο athlitiko μίλησε ο προπονητής του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής, Ιδομενέα, Ηλίας Κιναλόπουλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. 

Ο Ηλίας Κιναλόπουλος είναι καταξιωμένος προπονητής χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί τον Ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης στην Κρήτη. Στο παρελθόν είχε μεγάλες επιτυχίες στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πέρασε και από τον πάγκο του Κύδωνα στις "ένδοξες εποχές" της Α1. 

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:  Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Βέβαια, αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα τα άλλα δύο παιχνίδια με τον ΓΣ Χανίων κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στο οτι είμαστε πιο έμπειρη ομαδα. Δυστυχώς στους πιο πολλούς αγωνες είχαμε πολλές ελλείψεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των αθλητών μας, το οποίο δεν μας βοηθά να δεθεί η ομαδα στον βαθμό που θα θέλαμε.

Για τα μπαράζ ανόδου: Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στα μπαραζ με στόχο τη μία απο τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α2 κατηγορία. Επισης επειδή οι άλλοι όμιλοι της Β Εθνικής αργούν να τελειώσουν τους αγώνες τους, υπάρχει η σκέψη να ανέβουμε Θεσσαλονίκη για να δώσουμε κάποια φιλικά με στόχο να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό με αντιπάλους, ομάδες απο την Α2 ή και την Α1 δηλαδή πολύ δυνατές ομάδες. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να αποκλείσουμε τον πρωταθλητή Βόρειου Αιγαίου. 

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: Όπως προανέφερα το επίπεδο ήταν καλό, θα θέλαμε βέβαια και μια ομάδα απο το Ηράκλειο όπου υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές, αλλά δυστυχώς φέτος δεν το καταφέραμε. Επίσης, ο Ωρίωνας είναι μια νεανική ομάδα, η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Για τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας: Ο στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να σταθεροποιηθούμε στην Α2.