Χάντμπολ

Τον Μάρτιο η συνέχεια στον "χανιώτικο" όμιλο της Β' Εθνικής

Ακόμη ένα σαββατοκύριακο χωρίς δράση θα περάσει στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν μόνο χανιώτικες ομάδες.

Έπειτα από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας Ιδομενέας Γαλατά, Γ.Σ. Χανίων και Ωρίωνας Χανίων θα δώσουν τα επόμενα παιχνίδια τους το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε έχει ως εξής:

9η αγωνιστική
Σάββατο 3 Μαρτίου
Ιδομενέας-ΓΣ Χανίων

10η αγωνιστική
Κυριακή 4 Μαρτίου
Ιδομενέας-Ωρίωνας

11η αγωνιστική
Σάββατο 17 Μαρτίου
Ωρίωνας-ΓΣ Χανίων

12η αγωνιστική
Κυριακή 18 Μαρτίου
ΓΣ Χανίων-Ιδομενέας

Η βαθμολογία
1.Ιδομενέας Γαλατά* 10 (190-109)
2.Γ.Σ. Χανίων* 6 (155-116)
3.Ωρίωνας Χανίων 0 (104-224)

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Το πρωτάθλημα διεξάγεται με τους ομίλους 1ο (α-β), 2ο (οι ομάδες των Χανίων), 3ο, 4ο-α, 4ο-β και 5ο.

Στην Α2 προβιβάζονται συνολικά 4 ομάδες. Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου και του 5ου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα μπαράζ. Ο νικητής του μπαράζ θα αναμετρηθεί, σε αγώνες που θα γίνουν σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σε μονό γύρο και με απλό σύστημα βαθμολογίας, με τις ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στους ομίλους 1α και 1β. Οι δύο πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν στον Α' όμιλο της Α2 Ανδρών.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στον Α' και τη 2η θέση στον Β' υπόομιλο του 4ου ομίλου θα αναμετρηθούν σε μονό αγώνα μπαράζ και ουδέτερη έδρα. Ο νικητής του μπαράζ θα σχηματίσει όμιλο με τις ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στους ομίλους 3 και 4β, όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σε μονό γύρο και με απλό σύστημα βαθμολογίας. Οι δυο πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν στον Β' όμιλο της Α2 Ανδρών.